bg-img-puntos
bg-img-puntos
filtro-icon
Edificios
filtro-icon
Piscinas
filtro-icon
Restauración
filtro-icon
Recepción
filtro-icon

Centraal Gebouw

filtro-icon

Gebouw Iris

filtro-icon

Gebouw Gardenia

filtro-icon

Gebouw Hortensia

filtro-icon

Gebouw Flora

filtro-icon

Gebouwo Elisa

filtro-icon

Verwarmd zwembad

filtro-icon

Zwembad

filtro-icon

Zwembad

filtro-icon

Restaurant

filtro-icon

Binnenzwembad

filtro-icon

Receptie

doblearrow
filtro Filters
filtro-icon
Edificios
filtro-icon
Piscinas
filtro-icon
Restauración
filtro-icon
Recepción

Lockdown in Ciudad Patricia: Hier voel ik me veilig

| 30.04.2020

Lockdown in Ciudad Patricia is over het geheel genomen nog  niet zo slecht. Ik heb zelf een kleine tuin waar ik even lekker kan ontsnappen om te  wieden en te planten. Het is ook heerlijk om in de zon te zitten en ontspannen een boek te lezen. Je hebt ook de neiging om wat meer documentaires en natuurprogramma´s te bekijken , naast je normale favoriete programma´s die ik hier ook kan ontvangen. 

 Uiteraard missen we onze activiteiten en de ontmoeting met onze vrienden voor een praatje, maar uiteindelijk is het allemaal voor onze eigen bestwil. 

 Met Pasen kreeg elke appartement een kaart met een fleurig plantje en een zakje chocolade-eitjes, echt een hele leuke verassing! 

 Mijn vriend naast de deur, Colin, organiseert normaal gesproken de bingo in het hoofdgebouw, maar hij kwam nu met het idee van het organiseren van een tuinbingo. Met de drie buren die op de begane grond een tuin hebben, spelen we nu  twee keer per week vanuit onze tuinenerg gezellig en een super tijdverdrijf! We worden hier allemaal goed verzorgd en ik voel me werkelijk zeer gerustgesteld en veilig. Leveranciers en bezoekers aan ons complex worden beperkt op dit moment, dat is echt goed. Uiteraard zou het ook weer heerlijk zijn als we weer zoudenkunnen terugkeren naar ons normale leven. 

Ik was erg onder de indruk de eerste keer dat ik ooit in Ciudad Patricia kwam. Ihad geen idee hoe groot en uitgebreid het was. De gemeenschappelijke tuinen en zwembaden zijn allemaal zeer goed onderhouden. Ik zag vele mooie appartementsgebouwen. 

We werden in het hoofdgebouw hartelijk begroet door Amanda en geïntroduceerd aan een ander deel van het personeel.  

De indeling van de appartementen was echt goed met verschillende kamers, maar er was ook een grote restaurant waar we de lunch konden gebruiken en ook een bar/café waar je drankjes en snacks kunt krijgenDe ervaring was zo positief dat ik direct mijn villa in de verkoop heb gezet om hier zo spoedig mogelijk te kunnen komen wonen. 

 Ik ben nu erg gelukkig hier en voel me zeer veilig. Ik heb al veel nieuwe vrienden kunnen maken, dus ik ben blij dat ik de stap gemaakt. Je woont hier nog steeds onafhankelijk, maar tegelijkertijd hebben we alle hulp en steun die je nodig hebt als er iets misgaat. Ik zou het daarom iedereen aanraden. 

 Jean Rossley